Saya terpanggil untuk buat tutorial ini untuk dikongsi dengan anda semua dimana duit boleh masuk 24jam walaupun kita tengah tido atau gi jalan2 atau apa2 shja, tapi untuk peroleh keuntungan, tapi haruslah ada dedikasi dan komitment untuk berjaya kan?

Adf.ly adalah satu program advertising, tugas kita hanya pendekan link dan sebarkan, dan setiap click akan membawa keuntungan, mudah kan? ikut langkah2 ini.

Langkah 1.
Register sebagai ahli Adf.ly click disini, jika anda telah mempunyai account Adf.ly sebelum ini, digalakan register mengunakan account baru. Register SekarangLangkah 2.
Cari info2 yang orang ramai mahu! contoh tips, tutorial, lawak, politik dan sebagainya, tuliskan info2 ini ke laman anda contoh blogspot.com dan copy link tulisan anda dan pendekan link tersebut mengunakan Adf.ly Shrink, dan kemudian copy link yang telah dipendekan dan sebarkan ke mana2 laman yang anda mahu contoh Facebook, dan nantikan mereka click ke link tersebut dan lihat keuntungan yang dapat.

Contoh Post Yang Menarik:

  
Contoh Copy dan pendekan link. Copy link yang telah dipendekan dan sebarkan!
Langkah 3.
Setup account paypal anda! paypal adalah sebuah perisian yang membolehkan anda jual beli di internet dan juga menerima atau menghantar duit secara online.
untuk bantuan mengenai paypal sila lawat link ini Info Paypal

langkah 4.
Hantar email kepada saya lengkap dengan ID Adf.ly anda, email saya duitedu@gmail.com
saya akan check email untuk sahkan yang anda telah berdaftar dengan saya dan saya akan bantu anda jana pendapatan dengan Adf.ly

Click pada Referrals dan lihat id anda seperti contoh dibawah:


 Pastikan anda peroleh $5.00 untuk proses seterusnya

Semoga Berjaya!!

Categories:

Leave a Reply